Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/0/8/unisong.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Ändring i stadgarna


Årsmötet i maj beslutade att ändra i UniSongs stadgar, för att föreningen ska kunna ta emot fler medlemmar och täcka in hela branschen. Stim är inte längre det enda upphovsrättssällskapet som verkar i Sverige. Av den anledningen krävs inte längre medlemskap i just Stim för medlemskap i UniSong. Det räcker med att man är ansluten till ”ett upphovsrättssällskap”, som är den nya lydelsen. Årsmötet beslutade även att ta bort kravet att man måste ha varit ansluten till sällskapet sedan 3 år för att få ansöka om medlemskap i UniSong. Anledningen till det är att UniSong har en ambition att nå just de som nyligen börjat sin karriär och treårsgränsen hindrade detta.

Läs de uppdaterade stadgarna här.